Groothandels

Bij Interkring Vers zijn 8 unieke versgroothandels aangesloten. Gezamenlijk bedienen zij de gehele Nederlandse en een deel van de Belgische vers markt. Kom meer te weten over de groothandels, door links op de betreffende bedrijfsnaam te klikken. U vindt hier ook de contactgegevens terug.

Jelco Verswaren
Jelco Verswaren

Icarusweg 5
8938 AX Leeuwarden

058 - 28 84 944
verkoop@jelco.nl
www.jelco.nl

Jelco Verswaren (samen met PalVéco onderdeel van de Palvé VersGroep) is een full service versgroothandel, sinds 1973 gevestigd te Leeuwarden, die zich onderscheidt door haar totaalassortiment verswaren, uitstekende service en zeer goede leveringsbetrouwbaarheid.

Dankzij voortdurende innovaties op het gebied van assortiment, logistiek & distributie en het creatief inspelen op trends in de markt, is Jelco Verswaren in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé toonaangevende versgroothandel in Noord Nederland.

Jelco Verswaren bedient klanten in Friesland (incl. Waddeneilanden), Groningen, Drenthe, Kop van Overijssel en Flevoland. Jelco Verswaren distribueert een totaalpakket zodat Jelco Verswaren altijd kan inspelen op de specifieke wensen van haar klant. Het assortiment bestaat o.a. uit: binnen- en buitenlandse vleeswaren, salades, patés, mediterrane producten, barbecuespecialiteiten, verse kip en kipproducten, wild, kant & klare maaltijden en maaltijdcomponenten, groente, vlug-klaar producten, sauzen en bake-off. Mede door de goede onderlinge samenwerking met andere Interkring versgroothandels heeft Jelco Verswaren voor de Noord-Nederlandse markt de beschikking over exclusieve Nederlandse en buitenlandse topmerken en topproducten.