Groothandels

Bij Interkring Vers zijn 8 unieke versgroothandels aangesloten. Gezamenlijk bedienen zij de gehele Nederlandse en een deel van de Belgische vers markt. Kom meer te weten over de groothandels, door links op de betreffende bedrijfsnaam te klikken. U vindt hier ook de contactgegevens terug.

Verscentrum Ede
Verscentrum Ede

Darwinstraat 31a
6718 XR Ede

0342 - 41 35 65
verkoop@verscentrumede.nl
www.verscentrum-ede.nl

Verscentrum Ede is een versgroothandel die voortgevloeid is uit het bedrijf De Roller B.V. te Barneveld (bekend van De Roller Rookworsten). Verscentrum Ede heeft zich als groothandel onafhankelijke gemaakt in september 2007 te Hoevelaken. In november 2009 is het bedrijf verhuisd naar hun prachtige nieuwbouw aan de A12 nabij Ede (Provincie Gelderland). Het assortiment van Verscentrum Ede bestaat uit: vleeswaren, salades, patés, vlugklaar, vers vlees en kruiden.

Door het brede assortiment en haar korte communicatielijnen, kan Verscentrum Ede snel reageren op en handelen naar de wensen en behoeften van haar klanten. De klantenkring reikt van de supermarkt op de hoek tot de ambachtelijke slager, cateraar, horeca en ieder vers-verkooppunt in Nederland.

Door de aansluiting bij Interkring Vers kan Verscentrum Ede op het gebied van in- en verkoop een gedegen prijs-kwaliteitverhouding op haar versassortiment realiseren.