09.05.2018

Dag van de Slager XXL 2018

Van 24 t/m 26 mei 2018 start de Dag van de Slager XXL weer.

Dag van de Slager XXL 2018

 

Dit jaar vindt de Dag van de Slager XXL plaats op 24, 25 en 26 mei! Meedoen is winnen, voor u als slager individueel maar ook als collectief. Het is de perfecte mogelijkheid om zowel de slager, branche én het beroep positief neer te zetten.

 

Het thema van de dag is net als vorige jaren ‘Jong geleerd, oud gedaan’.

 

De slagers die het voorgaande jaar of jaren hebben meegedaan, zijn het unaniem eens met elkaar. Het zorgt voor positieve reacties bij klanten, dat zich uit in loyaliteit. De lokale media grijpt het graag aan om over u en uw bedrijf te schrijven en is het een uitgelezen kans om uw bedrijf aan de omgeving te laten zien. Op www.dagvandeslager.nl vind u een filmpje waarin 10 collega-slagers aan het woord komen. 

 

Hoe doet u mee?

 

Heel simpel! Misschien heeft uw verkoopadviseur er al met u over gesproken of komt dat binnenkort nog doen. Hij/zij kan uw voorzien van de inschrijfkaart maar ook van de nodige inspiratie en communicatiematerialen. Zo niet, dan kunt u zich ook aanmelden via de website: www.dagvandeslager.nl. Bij aanmelding ontvangt u een communicatiepakket voor in de winkel bestaande uit posters en een instore dia. 

 

Een programma samenstellen

 

Maak met uw team een programma voor 24, 25 en/of 26 mei. Het is aan u om te bepalen of u 1, 2 of 3 dagen activiteiten organiseert. Activiteiten die u kunt organiseren zijn bijvoorbeeld: proeverij, demonstratie, recepten- of kleurwedstrijd, rondleiding, voorlichting op school of workshop. Assistentie nodig bij het maken van een programma? Bekijk dan de “menukaart” (verkrijgbaar via uw verkoopadviseur of bijgevoegd bij vakblad De Slager nummer 2)

 

 

 

 

 

Bekijk de website