23.11.2016

Interkring Vers neemt Topslager formule over

De Topslager formule is vernieuwd en klaar voor de toekomst!

De Topslager formule is onlangs overgenomen door Interkring Vers. Alle Topslagers krijgen daardoor toegang tot een geheel vernieuwde uitstraling en een professionalisering van het service- en dienstenpakket. Topslager Peter van Berkel gaat als eerste Topslager begin december over op de geheel vernieuwde huisstijl en een eigentijds dienstenpakket.

De eerste Topslager opende in Nederland al in 1949 zijn deuren en sinds 1974 bestaat de formule ook in België. Topslager is een formule met een sterke naam; maar dat is niet genoeg. De snel veranderende markt en de (digitaal ingestelde) consument van nu vraagt om een nieuwe, toekomstgerichte aanpak.

Zelfstandig ondernemen

Interkring Vers is al zo'n 50 jaar actief in de slagersbranche. Binnen het samenwerkingsverband ondersteunen ze slagers op het gebied van marketing, communicatie (VersConnect), in- & verkoop. Nadat Interkring Vers in juli dit jaar de Topslager formule had overgenomen, is er hard gewerkt aan de restyling en professionalisering ervan. "We bieden met de vernieuwde Topslager formule dé oplossing voor de versspecialist die op zoek is naar een toekomstgerichte aanpak," aldus Loes Meijs van het vernieuwde formule team. "Aangesloten versspecialisten kunnen binnen het concept zelfstandig blijven ondernemen en tegelijkertijd gebruikmaken van alle voordelen van een collegiale samenwerking. Het service- en dienstenpakket, zowel on- als offline, is flink uitgebreid. Bureau Topslagers zorgt daarbij voor ondersteunend advies; onder andere op het gebied van online en offline marketing, wet- en regelgeving, bedrijfseconomische zaken en automatisering."

Peter van Berkel

De eerste slager is al zover: Topslager Peter van Berkel opent begin december zijn geheel gerestylde slagerij. "De naam Topslager is sterk, verklaart hij. "Net als waar de formule voor staat: bekroonde kwaliteit voor een betaalbare prijs. Door de vernieuwing binnen de formule kunnen we dit de komende jaren nog beter uitdragen. Als ondernemer omarm ik de kernwaarde van de formule: gebondenheid door ongebonden te blijven, kennis opdoen en met elkaar delen, inspelen op de nieuwe (online) consument en staan voor duurzaamheid."

 

Bekijk de website