15.03.2017

Not Just BBQ

Nieuw in het BBQ assortiment van Interkring Vers: Not Just BBQ

Not Just BBQ

Nieuw in het BBQ assortiment van uw Interkring Vers grossier: Not Just BBQ. Met Not Just BBQ haalt u een onderscheidend en hedendaags assortiment naar uw winkel. Dit assortiment is speciaal ontwikkeld voor het nieuwe BBQ-en en buitenkoken. Iets waar de consument van nu – uw klant! – meer dan ooit mee bezig is.

Een assortiment met diverse aantrekkelijke producten die BBQ en het buiten koken niet alleen makkelijker maken, maar de gerechten ook nog eens smakelijker maken. Zo zijn er diverse kruiden(mixen), BBQ sauzen/marinades en rookhout. Alles tegen scherpe consument prijzen.

Ook aan de kinderen en de zoetekauw is gedacht met speciale BBQ marshmallows, welke perfect zijn om een BBQ party mee te eindigen. Om alles extra mooi te kunnen presenteren zijn er ook robuuste olijfhouten presentatieplanken én hele stoere en trendy lederen schorten voor de BBQ liefhebber die er ook ‘zo’ uit wil zien.

Alles gepresenteerd in een functioneel (verrijdbaar), onderscheidend display dat zeker een eyecatcher zal zijn in uw winkel en uw specialisme zal onderschrijven.