De producten van Torreón worden vervaardigd uit het heerlijke vlees van het cerdo Iberico, oftewel: het Iberisch varken. Torreón biedt een wijd assortiment aan gedroogde hammen met een onderscheidende textuur en smaak. Hieronder volgt een selectie uit het assortiment van Torreón.

 • Afkomstig van elk ander varkensras dan het Iberische varken en geniet ook wel bekendheid als “witte ham”.
  Afkomstig van elk ander varkensras dan het Iberische varken en geniet ook wel bekendheid als “witte ham”.
 • Deze ham krijgt zijn smaak door de vrije uitloop op gronden met heel veel kurkeiken en maximale voeding met de eikels van deze bomen.
  Deze ham krijgt zijn smaak door de vrije uitloop op gronden met heel veel kurkeiken en maximale voeding met de eikels van deze bomen.
 • Een Spaanse gedroogde harde worst. Bereid zonder knoflook en daardoor milder van smaak, maar zeker niet minder smaakvol.
  Een Spaanse gedroogde harde worst. Bereid zonder knoflook en daardoor milder van smaak, maar zeker niet minder smaakvol.
 • Een specialiteit gemaakt van grofmager varkensvlees met paprika en knoflook. Handgeknoopt en traditioneel gedroogd en gerijpt.
  Een specialiteit gemaakt van grofmager varkensvlees met paprika en knoflook. Handgeknoopt en traditioneel gedroogd en gerijpt.

De producten van links naar rechts: Jamon Serrano, Jamon Iberico Bellota, Salchichon Iberico Bellota en Morcon Iberico.