Disclaimer

Door deze website te gebruiken stemt u in met onderstaande disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

De informatie op de site wordt beschikbaar gesteld door Interkring Vers. Wij besteden de uiterste zorg aan het zo actueel, betrouwbaar, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van de website. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Interkring Vers aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien is Interkring Vers niet verantwoordelijk voor de inhoud van eventuele sites waarnaar verwezen wordt. Interkring Vers is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten

Interkring Vers heeft en behoudt het intellectuele eigendomsrecht van de informatie op deze site, waaronder uitdrukkelijk mede begrepen het intellectuele eigendomsrecht op beeld- en fotomateriaal. Niets van de aangeboden informatie op deze site mag zonder schriftelijke toestemming van Interkring Vers openbaar worden gemaakt, verspreid, bewerkt en/of verveelvoudigd.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen wanneer u een vraag heeft voor een van onze commissies of voor het hoofdkantoor van Interkring Vers. Interkring Vers kan uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen. Hierbij houden wij zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op dergelijke aanbiedingen kunt u contact met ons opnemen. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.

Vragen/opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website en/of disclaimer? Mail dan naar info@interkring-hk.nl of bel: 0183-625066.