Het Franse bedrijf Loste is al sinds 1866 dé Charcuterie – én Traiteurspecialist. Zij is gespecialiseerd in het produceren en distribueren van o.a. gedroogde worstsoorten, gekookte vleeswaren, salades en maaltijden. Hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel. Hieronder volgt een selectie uit het assortiment van Loste.

 • Een eerlijk en eenvoudig worstje, gepresenteerd in een houten mandje. Eenvoudigweg op de toonbank zetten en in de meegeleverde zakjes verkopen.
  Een eerlijk en eenvoudig worstje, gepresenteerd in een houten mandje. Eenvoudigweg op de toonbank zetten en in de meegeleverde zakjes verkopen.
 • Deze ham heeft een licht zoete, delicate smaak en dient zeer dun gesneden te worden.
  Deze ham heeft een licht zoete, delicate smaak en dient zeer dun gesneden te worden.
 • Onze droge worst bolletjes komen in de smaken: natuur, chorizo, roquefort en walnoot. Lekkere worstjes met natuurlijke schimmel (behalve op de chorizo).
  Onze droge worst bolletjes komen in de smaken: natuur, chorizo, roquefort en walnoot. Lekkere worstjes met natuurlijke schimmel (behalve op de chorizo).
 • De standaard Franse salami. Traditionele receptuur en natuurlijke schimmel maken dit product tot een must-have in elke slagerij en specialiteitenwinkel.
  De standaard Franse salami. Traditionele receptuur en natuurlijke schimmel maken dit product tot een must-have in elke slagerij en specialiteitenwinkel.

De producten van links naar rechts: Picaloste, Jamon de Bayonne, Aperiloste en Rosette de Lyon.