Groothandels

Bij Interkring Vers zijn 7 unieke versgroothandels aangesloten. Gezamenlijk bedienen zij de gehele Nederlandse en een deel van de Belgische vers markt. Kom meer te weten over de groothandels, door links op de betreffende bedrijfsnaam te klikken. U vindt hier ook de contactgegevens terug.

Arts divers
Arts divers

De Grens 2
6598 DL Heijen Gennep

0485 - 51 83 88
info@artsdivers.nl
www.artsdivers.nl

Arts divers is een gespecialiseerde groothandel ten behoeve van de specialisten in de versmarkt, zoals de slagerij, groentezaak, kaaswinkel, delicatessenzaak, catering, horeca en supermarkt. Niet alleen het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook advisering en service staat centraal.

Het basisassortiment bestaat onder andere uit een groot aantal vleeswaren, maaltijden, salades, patés, kruiden & specerijen, non-food en een ruim assortiment regionale en buitenlandse specialiteiten.

Het marktgebied bestrijkt Brabant, Gelderland en Limburg.

De toegevoegde waarde van Arts divers bestaat onder andere uit het meedenken op het gebied van inrichting van zowel winkel als toonbank, omzet verhogende acties en activiteiten, demo's, het verzorgen van promotiematerialen, het aanreiken van recepturen en de invulling van het assortiment met onderscheidende specialiteiten en concepten.

De heer Arts (sr.) heeft in 1961 het bedrijf opgericht. Toen nog onder de naam Arts Verswaren. In eerste instantie begonnen als Vleeswarengroothandel, maar al snel kwamen daar de kruiden en specerijen bij. In 2013 is het bedrijf overgenomen door VAV*VDB. In 2014 wordt er besloten om voor een nieuwe naam te gaan: de VAV*groep, met daaronder VAV divers, Arts divers en VDB divers.