Groothandels

Bij Interkring Vers zijn 7 unieke versgroothandels aangesloten. Gezamenlijk bedienen zij de gehele Nederlandse en een deel van de Belgische vers markt. Kom meer te weten over de groothandels, door links op de betreffende bedrijfsnaam te klikken. U vindt hier ook de contactgegevens terug.

De Waal Vers
De Waal Vers

Nijverheidsweg 28
3341 LJ Hendrik Ido Ambacht

078 - 68 17 900
info@dewaal-vers.nl
www.dewaalvers.nl

Vleeswarengroothandel De Waal Vers te Hendrik Ido Ambacht is opgericht in 1962 en behoort tot de oprichters van Interkring Vers.

De Waal Vers is in de loop der tijd uitgegroeid tot een full-service versgroothandel met een uitgebreid en speciaal assortiment: vleeswaren, salades, maaltijden, kaas, varkensvlees, visspecialiteiten, kip en kip specialiteiten, diepvriesartikelen en kruiden. De Waal Vers heeft als doelstelling om met haar assortiment en fijnmazige koeldistributie in de randstad haar klanten optimaal te bedienen.

Bovendien helpt De Waal Vers op alle mogelijke manieren de klant, om zijn/haar verkopen te stimuleren. Zo levert De Waal Vers naast scharrel kip met een ster (Oma's kip) en duurzaam varkensvlees (Het Waard varken) ook een onderscheidend varkensvlees concept uit de Franse Auvergne (Le Capelin). In dit familiebedrijf is in de loop van de tijd veel veranderd. Gebleven is de persoonlijke band met de afnemer en eigentijdse service en de verkoopbegeleiding.