Groothandels

Bij Interkring Vers zijn 7 unieke versgroothandels aangesloten. Gezamenlijk bedienen zij de gehele Nederlandse en een deel van de Belgische vers markt. Kom meer te weten over de groothandels, door links op de betreffende bedrijfsnaam te klikken. U vindt hier ook de contactgegevens terug.

VAV divers
VAV divers

Zwarthoofd 2
4878 AL Etten-Leur

076 - 50 43 000
info@vavdivers.nl
www.vavdivers.nl

VAV divers is een gespecialiseerde groothandel ten behoeve van de specialisten in de versmarkt, zoals de slagerij, groentezaak, kaaswinkel, delicatessenzaak, catering, horeca en supermarkt. Niet alleen het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook advisering en service staat centraal.

Het basisassortiment bestaat onder andere uit een groot aantal vleeswaren, maaltijden, salades, patés, kruiden & specerijen, non-food en een ruim assortiment regionale en buitenlandse specialiteiten. Het marktgebied bestrijkt grofweg Zeeland, Noord Brabant, een gedeelte van Gelderland en Limburg en het grensgebied met België.

De toegevoegde waarde van VAV divers bestaat onder andere uit het meedenken op het gebied van inrichting van zowel winkel als toonbank, omzet verhogende acties en activiteiten, demo's, het verzorgen van promotiematerialen, het aanreiken van recepturen en de invulling van het assortiment met onderscheidende specialiteiten en concepten.

VAV is in 1975 ontstaan uit de samenvoeging van twee bedrijven: van Asten Vleeswaren uit Goirle en C.W. Verdaasdonk uit Breda. In de loop der jaren worden er verschillende groothandels overgenomen, zoals Van den Berg vleeswaren uit Katwijk, Van Bezooijen B.V. uit Steenbergen en in 2013 ook Arts Verswaren uit Heijen. In 2014 wordt er besloten om voor een nieuwe naam te gaan: de VAV*groep, met daaronder VAV divers, Arts divers en VDB divers.