Groothandels

Bij Interkring Vers zijn 7 unieke versgroothandels aangesloten. Gezamenlijk bedienen zij de gehele Nederlandse en een deel van de Belgische vers markt. Kom meer te weten over de groothandels, door links op de betreffende bedrijfsnaam te klikken. U vindt hier ook de contactgegevens terug.

VDB divers
VDB divers

De Hooge Krocht 100
2201 EZ Noordwijk

071 - 40 20 101
info@vdbdivers.nl
www.vdbdivers.nl

VDB divers is een gespecialiseerde groothandel ten behoeve van de specialisten in de versmarkt, zoals de slagerij, groentezaak, kaaswinkel, delicatessenzaak, catering, horeca en supermarkt. Niet alleen het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook advisering en service staat centraal.

Het basisassortiment bestaat onder andere uit een groot aantal vleeswaren, maaltijden, salades, patés, kruiden & specerijen, non-food en een ruim assortiment regionale en buitenlandse specialiteiten. Het marktgebied bestrijkt grofweg de driehoek Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

De toegevoegde waarde van VDB divers bestaat onder andere uit het meedenken op het gebied van inrichting van zowel winkel als toonbank, omzet verhogende  acties, activiteiten,  demo's, het verzorgen van promotiematerialen, het aanreiken van recepturen en de invulling van het assortiment met onderscheidende specialiteiten en concepten.

Van den Berg bestaat al meer dan 36 jaar. Ooit begonnen op de Maaldrift als productiebedrijf/slagerij in Wassenaar. In die tijd was er nog eigen productie met uitbreng naar derden. De groothandelsfunctie werd echter een steeds groter deel van de onderneming.

Uiteindelijk is onder Onno van den Berg de groothandelsfunctie verder uitgebreid met uiteindelijk een groot magazijn/koelruimte in de Taanderstraat in Katwijk. In 1999 wordt het bedrijf overgenomen door VAV. In 2014 wordt er besloten om voor een nieuwe naam te gaan: de VAV*groep, met daaronder VAV divers, Arts divers en VDB divers.