10.11.2015

Restyling Interkring Vers en eigen merken

Interkring Vers en haar drie eigen merken hebben sinds september 2015 een nieuwe uitstraling.

Restyling Interkring Vers en eigen merken

Interkring Vers is een samenwerkingsverband van regionale versgroothandels in Nederland en België. Wij zijn al bijna 50 jaar actief binnen de vers branche waar alles draait om service, passie, beleving en kennis delen. In die tijd is er veel veranderd binnen onze organisatie en daarbuiten. Op de beurs “Vlees 2015” presenteerde Interkring Vers voor het eerst haar nieuwe uitstraling en aangescherpte service, zodat wij nog beter in kunnen spelen op al die veranderde marktomstandigheden. In 2015 hebben wij hard gewerkt aan deze nieuwe uitstraling en verbetering van onze service.

Dit heeft onder andere geresulteerd in de focus op onze 3 eigen merken: 't Oude Ambacht, La Cabane en Königshof. Onder deze eigen merken zijn tientallen ambachtelijke producten geselecteerd, allemaal met een uniek verhaal. Naast een sterk eigen merken assortiment gaat Interkring Vers meer samenwerken op het gebied van: assortiment, concepten & acties, VersConnect én het ondersteunen van vers initiatieven. 

Al sinds de oprichting van Interkring Vers in 1967 werken wij aan een gezamenlijk doel: krachten bundelen om zo op een professionele en inspirerende wijze toekomstperspectief te blijven geven aan versspecialisten. Dit doen we niet alleen, we werken samen met versspecialisten, geselecteerde leveranciers en overige belangrijke marktpartijen zoals de KNS. Alle veranderingen en ontwikkelingen waar wij en u voor (komen te) staan bieden op hun beurt weer een hoop kansen en uitdagingen. Interkring Vers is klaar om dit op te pakken met…