Slager met Ster verkiezing

Verkiezing voor slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties.

Slager met Ster verkiezing

Op 9 november 2015 vond de uitreiking van Slager met Ster 2015 plaats in Hart van Holland in Nijkerk. Vele maanden voorafgaand aan de uitreiking is er door een groot aantal slagers hard gewerkt om de felbegeerde ster(ren) te verkrijgen. Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid konden een 1-, 2- of 3-sterren beoordeling behalen. In totaal zijn er 31 slagerijwinkels die met 1, 2 of 3 sterren beoordeeld zijn tijdens de uitreiking in 2015. Slager met Ster word je dus niet zomaar. Werkelijk alles moet uit de kast gehaald worden om te behoren tot het selectieve sterwinnaarsgezelschap. Slager met Ster bestaat uit verschillende onderdelen die verdeeld zijn over twee ronden. In de voorronde worden de deelnemende slagerswinkels beoordeeld door:

  • Mystery meting

Uw onderneming wordt tweemaal bezocht door mysteryshoppers, deze geven in de rapportage feedback over de presentaties, representatie, klantvriendelijkheid, verkoopvaardigheid en productkennis van uw medewerkers.

  • Winkelbeoordeling:

Een winkelbeoordelaar geeft in de rapportage feedback over de herkenbaarheid in het straatbeeld, uitstraling winkelbeeld, verkoopkracht van de presentaties, productuitstraling en de inzet van communicatie in uw winkel.

  • Vakjurybeoordeling

Een lid van de vakjury komt aangekondigd bij u langs. Deze geeft in de rapportage, op basis van observatie en een uitgebreid gesprek met u als ondernemer, feedback over slagerij en slagerswinkel in het algemeen, het personeel, de organisatie, de financiële bedrijfsvoering en de visie van de ondernemer.
 

Bekijk de website